Maria Viñolas

Maria Viñolas Palahí, nascuda l’any 1945 a Llorà, és l’autora d’aquest bloc i del llibre de Records del Molí. A la seva joventut va cursar estudis bàsics, compaginant aquesta activitat mentre realitzava serveis domèstics a la casa d’una família benestant de la Girona de mitjans del segle passat.

Després d’aquesta etapa va treballar de valent i va tirar endavant una família, junt amb el seu marit Ernest. En jubilar-se, va començar a escriure petits relats i records de la seva infància, tot descobrint una gran afició i un talent amagat. Actualment ha acabat el seu primer llibre autobiogràfic.

Miquel Correyero

Neix a Girona el 1982. És llicenciat en Història i fotògraf autodidacta. Des de fa cinc anys imparteix cursos de fotografia i retoc digital. L’any 2015 va publicar el llibre de fotografies Nepal – Llibre Solidari, amb un fotoreportatge que havia realitzat pocs mesos abans, per ajudar els afectats pel terratrèmol que va assolar el país aquell mateix any.

També és autor del volum de l’Abans de Santa Cristina d’Aro, un recull de fotografies antigues, publicat per l’editorial Efadós. Actualment prepara diversos projectes fotogràfics relacionats amb el paisatge i la història.

¿Tens alguna consulta o suggerència?